dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "dobrogea tv"

Friptură sau preparate din soia? Tradițional sau vegan, un lucru este sigur: constănțenilor le place mâncarea și vor să se bucure de sărbători împreună cu familia. Fie că aleg să mănânce preparate clasice de Paște sau sunt adepții mâncărurilor vegane, pentru un meniu, constănțenii vor scoate din buzunar aproximativ aceeași sumă de bani.

Cazare în hoteluri sau la oameni acasă, mâncare caldă, haine groase și servicii medicale. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care constănțenii le oferă cetățenilor din Ucraina și cel mai important, totul este gratuit. O echipă Dobrogea TV a făcut traseul unui refugiat din momentul în care acesta ajunge în Constanța. Vă prezentăm în continuare unde poate el să stea, unde ar putea mânca o masă caldă, dar și unde poate primi consultații medicale.

Panouri pline de informații la tot pasul, fotografii istorice și obiecte încărcate de cultură. Cam așa arată vânătoarea de comori la care iubitorii de istorie au participat. A fost ca o scurtă incursiune în timp iar participanții au putut să redescopere câteva dintre atracțiile turistice de la malul mării. Traseul a avut ca punct de plecare parcul de la gară. Aventura va continua și weekend, iar startul se va da de lângă centrul commercial din Parcul Tăbăcărie.

Ambuteiaje și nervi întinși la maximum pe șoselele din Constanța. Din cauza traficului aglomerat șoferii stau zeci de minute bară la bară. O echipă Dobrogea TV a făcut un experiment astăzi și a plecat din cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, până în zona peninsulară. Fără a fi o oră de vârf, pentru o distanță de aproape șapte km, s-a stat în trafic aproximativ 30 de minute.

Nu neglijaţi simptomele de boală! Cereţi sfatul unui medic iar dacă vă este recomandat să mergeţi la spital, nu amânaţi! Este îndemnul cadrelor medicale după ce tot mai mulţi constănţeni, deşi infectaţi şi cu simptome agresive, aleg să se trateze la domiciliu. Nu doar că nu se vindecă, dar îşi pun viaţa în pericol. Astfel se înregistrează mare parte din decesele cauzate de COVID-19. Vă avertizăm ca urmează imagini care vă pot afecta emoțional. Nu neglijaţi simptomele de boală! Cereţi sfatul unui medic iar dacă vă este recomandat să mergeţi la spital, nu amânaţi! Este îndemnul cadrelor medicale după ce tot mai mulţi constănţeni, deşi infectaţi şi cu simptome agresive, aleg să se trateze la domiciliu. Nu doar că nu se vindecă, dar îşi pun viaţa în pericol. Astfel se înregistrează mare parte din decesele cauzate de COVID-19. Vă avertizăm ca urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Deși este obligatoriu, certificatul verde nu este întotdeauna verificat. În Constanța, nevaccinații pot găsi portițe de intrare în mai multe locuri din oraș. Fie că ne referim la instituțiile publice sau la centrele comerciale, paznicii sunt în post, dar nu cer tuturor dovada imunizării. La unele sedii s-au creat nervi și aglomerație, iar oamenii și-au așteptat rândul să primească informații de la un funcționar public care se afla pe treptele instituției.

Efectele infecției cu SARS-CoV-2 se pot întinde pe perioade variabile de timp și pot afecta calitatea vieții pacienților. Exercițiile de respirație și cele fizice sunt esențiale pentru recuperarea pacienților cu COVID-19. În aproape toate cazurile este recomandat un program complet și complex, bazat pe mișcare și pe practicarea de exerciții ușoare de întărire a musculaturii, odihnă suficientă și alimentație echilibrată. Cu ajutorul lor, oamenii se pot întoarce la o viață normală.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233